Skip to content

A közönség irányította tűzzsonglőr műsorok

Ahogy a legtöbb – bármilyen jellegű azaz beszéd, tánc, zenei, színházi – előadást, úgy a tűzzsonglőr műsorokat is a közönség irányítja, teszi össze, alkotja meg, bár csak közvetett módon. A közönség irányította tűzzsonglőr műsorok valójában mindegyik show műsorra ráilleszthetó elmélet. Vagy inkább nagyon is tapasztalható gyarkolat?

Érthető a dolog a továbbiak elolvasása után. Hiszen a szívvel tapsolásával vagy másik oldalról csöndes figyelésével pontosan mutatja a műsorszámra vonatkozó véleményét a tűzzsonglőr csoport felé a közönség. Ha a műsorszám alatt növekszik a közönség létszáma az azt jelenti hogy a tüzes előadás vonzza a tömeget. Ennek pedig ellentéte egyértelmű és azonnali jelzés a tűztáncosok felé. 

Természetesen ennek is „ára” van.

A közönség irányította tűzzsonglőr műsorok

A közönség irányította tűzzsonglőr műsorok

A sokéves tapasztalattal rendelkező előadó művészek pedig képesek olvasni ezeket a jeleket és alkalmazkodni hozzájuk. Akár már a szóban forgó showműsoron belül is eredményeket érhet el a közönség figyelése. Hiszen teljesen más elvárásai, előadás típus szokása van egy fővárosi vagy egy kis faluban lakó személynek. Illetve a keleti és nyugati országrésznek is merőben mások az elvárásai. Olykor pedig a tűzzsonglőr maga sincs tisztában azzal, hogy mi számít újdonságnak a régió közönsége számára és mi az, amit már látott egy másik tűzzsonglőr előadó művésztől egy korábbi rendezvényen vagy akár a tévében, interneten keresztül már ismert látványelem számára.

Tehát ahogyan a passzív, úgy az aktív közönség is hasznos és jó visszajelzést ad az előadóművészeink számomra. Amennyiben pedig semmilyen visszajelzés nem érkezik a közönség és a megrendelő felől, az is konkrét véleménynek számít. természetesen ezek a jelek csak abban az értelemben lesznek hasznos információk, ha nyitott rá az előadó művész és figyeli azokat, továbbá van tapasztalata értelmezni a kapott adatok tömkelegét.

Azonnali árajánlat honlapunkon keresztül tűzzsonglőr műsorokra

Kérjen árajánlatot most!