Tűzzsonglőr árak 2020

Hazánkban is, ahogy más piacokon a tűzzsonglőr műsorok ára egy elég széles palettán helyezkedik el. Viszont ennek megértéséhez egy kis segítségre van szükség, ezzel az írással szeretnénk segíteni kedves olvasóinkat, a tűzzsonglőr műsorok árának mélyebb megértéséhez.

Ha megvan a megfelelő helyszín kezdődhet a show.

A tűzzsonglőrök produkciója nemcsak attól függ árban, hogy mennyire tapasztalt a showműsor előadóművész és mennyire látványos a műsor, mennyi robbanást vagy lobbanást tartalmaz az előadása. Sok esetben, a tűztáncos műsorban annyi szereplő van jelen, hogy azok tiszteletdíjat összeadva végeredményben nagyobb díjazás jön ki, mint egy tapasztaltabb, de kisebb létszámú zsonglőr csoport esetében.

Sok esetben az ország távoli pontjára kell eljutni a tűzzsonglőröknek, így az útiköltség fogja nagyban befolyásolni a végösszeget a tűzzsonglőrök árának kalkulálásakor.

További ár módosító jelenség tud lenni, amikor a showműsor pirotechnikai kiegészítést kap.  Esetleg egyéb színpadi technikával egészül ki a tűzzsonglőr produkció, melyeknek fenntartási költsége, használata azaz kopási díja, esetleg bérlése több tízezer forintos költségre rúghat műsoronként.

Illetve a leginkább tűztánc produkció árat befolyásoló tényező az nem más, mint az ön rendezvényének dátuma. Hiszen van a főszezon és a szezonon kívüli időpontok. Így bármelyik tűzzsonglőr csoport az őt megkereső cégek és önkormányzatok arányában szabja meg az árait bizonyos hónapokra, napokra, hétvégékre lebontva.

Reméljük, sikerült a segítségére lennénk a tűzzsonglőr árak változásával kapcsolatban.