Skip to content

Tűzzsonglőrök műsor nélkül

Igen furcsának tűnik, amikor azt halljuk hogy tűzzsonglőrök műsor nélkül szerepelnek egy rendezvényen. Pedig ez nem is egy légből kapott ötlet vagy frázis. Hiszen attól még hogy előadnak a tűztáncosok, nem  jelenti azt feltétlen, hogy koreografált produkcióról van szó. A műsor fogalma pedig a legtöbbünk fejében magában foglal egyfajta tervezettséget, vonultat fel.

Számos előnye van az ilyen rendezvényeknek.

Ilyen szolgáltatásnak pedig a vendégváró tűzzsonglőr vagy vendég üdvözlő tűztáncos műsorokat nevezhetjük. Hiszen, ezen produkció alatt nem színpadi koreografált előadást láthat a közönség. Hanem a rendezvény területén elszórtan, mint mozgó szobrok, művészeti alkotás látványához hasonló módon láthatóak a táncosok és azok megbéklyózott lángjaik. 

A show műsor típusoknál az a cél, hogy a közönséget leültessük és az elejétől végéig egy műsorszámot tárjunk eléjük. A vendégváró műsoroknál az elérni kívánt hatás épp ellenkező. A cél maga a látvány átadása, de csak egy röpke pillanat erejéig, egy sétával töltött percig legyen részese az előadóművészetnek a rendezvény látogatója, majd haladjon tovább a fő műsorszám felé, amiért a rendezvényre érkezett.

Azonnali árajánlat honlapunkon keresztül tűzzsonglőr műsorokra

Kérjen árajánlatot most!