Skip to content

Tűzzsonglőr szolgáltatásaink magyarázata

A tűzzsonglőr szolgáltatásaink magyarázata ad témát jelen írásunknak. Ezzel szeretnénk segíteni a kedves rendezvényekért felelős munkatársakat, hogy gyorsabban és szakértőbben tudjanak döntést hozni a tűzzsonglőr produkcióról a szervezett programjaik keretein belül.

Ahogy a honlapunk szolgáltatás menüpontjában is láthatja a kedves olvasó, három fajta tűzzsonglőr műsorral szolgálhatunk standard módon. Ez utóbbi kifejezést, hogy standard módon pedig úgy kell érteni, hogy bármilyen igénynek megfelelő ajánlatot és műsort tudunk nyújtani. Viszont a legtöbb esetben ezt a három műsor számot szokták kérni tapasztalataink szerint. A tűzzsonglőr műsorok pedig a következőkben olvasható módon történnek.

Tűzzsonglőr szolgáltatásaink magyarázata

Tűzzsonglőr szolgáltatásaink magyarázata

Tűzzsonglőr produkció

Ez a műsorszám a hazánkban a szokványos minőségi tűzzsonglőr show műsort takarja. Több előadóművész szereplésével és számos tűzzsonglőr eszköz szerepeltetésével. A tűzzsonglőr előadás nem tartalmaz különösebb pirotechnikai vagy egyéb látvány eszközt, mint görögtűz, színezett láng vagy tűz fújó gép. Ezen utóbbi felsorolás kiegészítőit a Tűzzsonglőr káprázat elnevezésű műsorszám alatt találhatja meg.

Azonnali árajánlat honlapunkon keresztül tűzzsonglőr műsorokra

Kérjen árajánlatot most!

Tűzzsonglőr mint rendezvény díszlet

Ebben az esetben vendégváró tűzzsonglőr szolgáltatásról van szó. Ennek magyarázata pedig annyiban rejlik, hogy a megrendelt tűzzsonglőrök nem kifejezetten színpadi koreografált műsort adnak elő. Egyszerűen kiegészítő elemként, díszletként tarthatók számon a rendezvényen különböző helyszínein, avagy pontjain akár különböző időpontokban, esetleg egyszerre történő tűzzsonglőr mozgásvilág bemutatójaként. Képzelje el, hogy érkező vendégeit egy ilyen látványos díszlet fogadja, biztosan nem fogja közönsége elfelejteni egy jódarabig az ön rendezvényét és beszélni fog róla másoknak is.

Tűzzsonglőr káprázat

Ez a műsorszám nem csak egy egyszerű tűzzsonglőr előadás. A mindenkori tűzvédelmi jogszabályok betartása mellett – kiegészítő látvány elemeket is tartalmaz mint görögtűz, óriási csillagszóró melyet a tűzzsonglőrök forgatnak. Továbbá színezett láng, tűzfújó gép is a műsor része lehet megrendelői kérés esetén.

Mint említettük már a fentiekben, ezek a tűzzsonglőr előadások csak iránymutatások a lehetséges rendelés leadást megelőzően. Bármilyen részletében módosítható, kicserélhető, esetleg kombinálhatók a fenti műsorok. Csak kérnie kell, mondja el mire van szüksége az ön rendezvénye során. Mi pedig ehhez alakítjuk a műsort, ami az esetek túlnyomó többségében nem jelent plusz terhet pénztárcájára nézve.