Felkészülés a tűzzsonglőr műsorra

Felkészülés a tűzzsonglőr műsorra

Hasznos információ lehet a rendezvény szervezője számára, hogy mennyi időre is van szükség a tűzzsonglőr előadóművészek számára ahhoz, hogy teljes mértékben fel tudjanak készülni az előadásukra.

A következő cikkben ismertetjük van-e különbség a kifejezések között.

A zenekarokhoz képest természetesen jóval kevesebb időre van szükség egy-egy ilyen tűzshow előtt. Mégis azért jelentősebb az időigény egy táncos csoport vagy akár egy-két fős énekes előadáshoz képest. Hiszen a tűzzsonglőr eszközöket ki kell pakolni, rendezni és rendszerezni kell, illetve biztonsági területet kell kialakítani a gyújtófolyadék miatt.

A tűzzsonglőrök átlagosan – a csapat létszámától függetlenül – 20-45 perc felkészülési idővel dolgoznak hazánkban. Természetesen az előadó művészek profizmusától is függ ez az időintervallum. De csak nagyon speciális, vagy pirotechnikai eszközöket használó műsorszám esetén megy 60 perc fölé ez a szükséges felkészülési idő.

A saját megnyugtatása érdekében ajánljuk, hogy jóval a rendezvény dátumának elérkezte előtt érdeklődjön megrendelt tűzzsonglőr szolgáltatójától, a szükséges idő igényről. Végtére is, sem ön sem a fellépők nem örülnek a kapkodásnak az utolsó pillanatban, illetve az órákon át tartó láb alatt lét sem túl kényelmes egyik fél számára sem.