Skip to content

Felkészülés a tűzzsonglőr műsorra

Hasznos információ lehet a rendezvény szervezője számára, hogy mennyi időre is van szükség a tűzzsonglőr előadóművészek számára ahhoz, hogy teljes mértékben fel tudjanak készülni az előadásukra. Ezt jelenti jelen cikkünk címében a felkészülés a tűzzsonglőr műsorra.  Természetesen a részelteit az előkészületeknek nem szükséges tudnia egy rendezvény szervezőnek, hiszen neki számos más – és jóval fontosabb teendője – van az egész szenredvényt tekintve. Ebből kifolyólag ebben az írásban mind szükségességi okok miatt, mind terjedelmi okokra hivatkozva fogjuk tárgyalni a témát. Csak azzal fogunk foglalkozni, amire mint információ, mindenképpen szüksége van a szervezőnek sok éves fellépői tapasztalatunk alapján.

Egy apró kitérő gyanánt pedig az előadókra való internetes keresést támogatva segítjük a szervezőket abban, hogy a tűztáncos és a tűzzsonglőr kifejezések miben is különböznek.

Felkészülés a tűzzsonglőr műsorra

A zenekarokhoz képest természetesen jóval kevesebb időre van szükség egy-egy ilyen tűzshow előtt. Mégis azért jelentősebb az időigény egy táncos csoport vagy akár egy-két fős énekes előadáshoz képest. Hiszen a tűzzsonglőr eszközöket ki kell pakolni, rendezni és rendszerezni kell, illetve biztonsági területet kell kialakítani a gyújtófolyadék miatt.

Azonnali árajánlat honlapunkon keresztül tűzzsonglőr műsorokra

Kérjen árajánlatot most!

A felkészülés a tűzzsonglőr műsorra részleteiben

A tűzzsonglőrök átlagosan – a csapat létszámától függetlenül – 20-45 perc felkészülési idővel dolgoznak hazánkban. Természetesen az előadó művészek profizmusától is függ ez az időintervallum. De csak nagyon speciális, vagy
pirotechnikai eszközöket használó műsorszám esetén megy 60 perc fölé ez a szükséges felkészülési idő.

A saját megnyugtatása érdekében ajánljuk, hogy jóval a rendezvény dátumának elérkezte előtt érdeklődjön megrendelt tűzzsonglőr szolgáltatójától, a szükséges időigényről. Végtére is, sem ön sem a fellépők nem örülnek a kapkodásnak az utolsó pillanatban, illetve az órákon át tartó láb alatt lét sem túl kényelmes egyik fél számára sem.

Összességében tehát pont úgy a tűzzsonglőrök megrendelésénél, mint a rendezvény szervezésénél hónapjai során avagy az egész életet kísérő tervezés részében fontos az előre gondolkozás, előkészítés és összehangolás. Érdemes mindent időben utána járni a dolgoknak, hogy a kapkodás és az az okozta rossz döntések elkerülhetőek legyenek.