Skip to content

A tűztánc avagy a tűzzsonglőrködés

Sokszor okoz fogalmi zavart mi is a tűztánc avagy a tűzzsonglőrködés, mint szakma, mint szórakoztatóipari elem. A fogalmakat tekintve nem különböznek egymástól sokban. De mi is ez a differencia a két showműsor típusa között?

Fontos tudnivaló a szereplőkről.

A tűztánc avagy a tűzzsonglőrködés

Először is nézzük a tűzzsonglőr fogalmát. Nem másról van szó, mint egy zsonglőr műsorról, ügyességi szórakoztatásról. Viszont ebben az esetben a zsonglőr eszközök égnek, lángolnak olykor robbanásszerű tűzcsóva csap fel belőlük, a tűzzsonglőr ügyességének függvényében. A tűzzsonglőr eszközök pörögne és forognak ahogy a zsonglőr irányítja azokat.

A tűztánc avagy a tűzzsonglőrködés konklúziója

Az előzővel ellentétben a tűztáncos az, aki a tűzzsonglőr produkciót táncos színházi előadássá alakítja a mozgásművészet világával. A tűztáncos nemcsak egy helyben áll ahogy a tűzzsonglőr, hanem lép és jár az zene ritmusának hívására.

Összefoglalva tehát a tűzzsonglőr előadás az ügyességről szól, míg a tűztáncos produkció a színházi előadásról és kulturális értékű koreográfia dicsőítésével foglalatoskodik. A mi tűzzsonglőr szolgáltatásainknak a listája itt tekinthető meg.

Azonnali árajánlat honlapunkon keresztül tűzzsonglőr műsorokra

Kérjen árajánlatot most!