Skip to content

Szolgáltatásunk magyarázata tűzzsonglőrök mint rendezvény díszlet

Egy kiemelkedően sikeres, ámbár nem igazán ismert szolgáltatásunk magyarázata: tűzzsonglőrök, mint rendezvény díszlet. Reméljük minél több szervező kreativitását beindítja ez a szolgáltatás, mely valójában az eredeti felhasználási módja volt a tűzzsonglőr előadó művészeknek évszázadokkal ezelőtt.

Szolgáltatásunk magyarázata tűzzsonglőrök, mint rendezvény díszlet

A műsorszám neve igazán leíró jellegű. Ezzel is szerettük volna segíteni annak megértését azok számára, akik először találkoznak tűzzsonglőr műsorral. Rendezvényekre a tűzzsonglőrök 2 módon használhatóak.

Szolgáltatásunk magyarázata tűzzsonglőrök mint rendezvény díszlet

Gondoljuk át milyen eseményre szeretnénk felkérni a tűztáncosokat.

Az egyik mód, amikor színpadi előadást mutatnak be tűzzsonglőrjeink. Koreografált műsorral, zenés aláfestéssel, történettel, előre meghatározott tűzzsonglőr eszköz használata mellett.

Másik lehetséges tűzzsonglőr bemutató, amikor pedig a szabad játék elve szerint, mondhatni rögtönöznek mozgásukban a tűzzsonglőrjeink a közönség hangulataira reagálva. A közönség összetételét, korát figyelembe véve és az éppen hallható zene ritmusára. Mivel teljesen más eszköz használható lassú és gyors zenére, illetve idős és fiatal korosztály előtt. Ezt a jó tűzzsonglőr felismeri, látja közönségén – mondhatni azonnal – mi az, ami leginkább megragadja tekintetüket figyelmüket fantáziájukat.

Amikor a rendezvény díszleteként használjuk a tűzzsonglőr szolgáltatást abban az esetben szabad kezet kapnak az előadó művészek, hiszen nem egy színpadi teljes értékű műsorszámot kell előadniuk. Ebben az esetben mint rendezvény látványelem, díszlet, kiegészítő szerepelnek az adott eseményen. Ez utóbbinak pedig megfelelve – a fentebb már említett módon – tudja bemutatni bármilyen tűzzsonglőr csoport, tűzzel dolgozó előadó művész.

Azonnali árajánlat honlapunkon keresztül tűzzsonglőr műsorokra

Kérjen árajánlatot most!