Mik is a tűzzsonglőrök valójában

Mik is a tűzzsonglőrök valójában

A tűzzsonglőr szó hallatán sokan elsőre megrökönyödve állnak és ennek oka, hogy nem pontosan tudják, hogy mire is kell gondolni. Pedig egy kis magyarázatot követően mindenkinek beugrik egészen pontosan milyen produkcióra is kell gondolnia rendezvények programjában. 

A tűzzsonglőr azon szakma neve, amikor az előadóművészek koreografált show műsorban a tüzet pörgetve adnak elő egy tánc színházi előadást. Legtöbbünk már rendezvényeken találkozott ilyen előadásokkal. Szerencsére Magyarországon ennek nagy divatja van az utóbbi évtizedekben. Akár városi rendezvényeken, fesztiválokon és szabad- illetve zárt terű bulikban is lehet találkozni tűzzsonglőr show műsorral manapság.

Egyre népszerűbb ez az iparág.

Mi, azaz a szolgáltatásaink ilyen jellegű teljesítéseket jelentenek. Showműsor a közönség szórakoztatására. De egyben a látványosabb rendezvény összefoglaló videó készítésének lehetőségeként, esetlegesen csak a színpadi produkciók közötti időszak kitöltésére szintúgy használhatóak vagyunk mi, tűzzsonglőr előadók.

Kérjen hát bátran árajánlatot rendezvényére, eseményre! Hiszen az ajánlat kérés pár másodpercen kívül semmibe nem kerül Önnek.