Skip to content

A téli tűzzsonglőr és gólyalábas műsorokról

Sokszor nagyok az elvárások a téli rendezvények szervezői felé a közönség részéről. Kevesebb általában a rendezvény a hideg időszakban. Az emberek kevesebb időt is tudnak kint tölteni egy-egy eseményen a hűvös miatt. Mindemellett a rendezvények száma is alacsonyabb a nyárhoz képest. Így nagyon nagy a teher a szervezők vállán, hogy intenzívebb rendezvény programot állítsanak össze a közönségük számára. Pont ezért nem szabad megfeledkezni a téli tűzzsonglőr és gólyalábas műsorokról, hiszen ezek lehetnek a nyitjai a költséghatékony látványelemekhez.

Azonnali árajánlat honlapunkon keresztül tűzzsonglőr műsorokra

Kérjen árajánlatot most!

A továbbiakban két részre szakad a cikk, hiszen más módon kell a tűzzsonglőr előadással gondolkodnia egy rendezvényeket szervező számára, mint a gólyalábasokkal. Ezeknek a szolgáltatásoknak a részleteit külön-külön megvizsgáljuk a továbbiakban.

A tűzzsonglőr műsorok télen

Sokan – akár szervezők, akár közönségről legyen szó – a nyárhoz azonosítja be a tűzzsonglőr műsorokat. Pedig ha jobban bele gondolunk, könnyen belátható, hogy a 20-30 perces „gyors-szösszenet műsor” kevesebb hidegben ácsorgást jelent a közönség számára, mint egy  60-90 perces koncert. Továbbá a tűzzsonglőr műsor során ott van a tűz, méghozzá nem is kis mértékben. 

A tűztáncos show műsor során nem csak a tűz látványa melengeti a nézőket, hanem valós fizikai érzést is kivált, hiszen ekkora lángnak, avagy egy-egy lobbanásnak igazi hő hulláma söpör végig az első sorok nézői között.

További előny a tél során a tűzzsonglőr műsorok számára, hogy 4-5 órával korábban sötétedik, mint a nyár folyamán. Így jóval hamarabbi programelemként is elhelyezhető a műsorok között.

A gólyalábasok szolgátlatása a hidegben

A gólyalábasok számára a sok ruha, mely a jelmezt képezi, télen jobb élményt nyújt, mint nyáron. Hogyha ki kell mondani tisztán, akkor legyen. Végre nem lesz melegük. Viszont a téli események biztos jellemzője a vásár, az eladótér, a sok-sok árus. Ezek között könnyen és érdekfeszítően tud lavírozni 1-2 gólyalábas. Mely így feldobja, de nem köti meg a közönséget semmilyen módon.

Így lehet érdekesség tenni minimális plusz költséggel egy-egy rendezvényt, melyen gyors és ütős programokra van szükség, miközben a vásároktól sem szabad elvonzani a közönséget. Éppen kellő szórakozás, hogy maradjanak az eseményen, de ne vigye el hosszú időre a teljes figyelmüket más lehetőségektől.

tűzzsonglőrök fesztiválra 01